Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cesta kolem světa

5. 6. 2008

Pro ty, které mají rády "čtverečkovou" klasiku, přitom ale chtějí šít snadno a rychle, jsem připravila postup šití Cesty kolem světa. Oblíbený vzor se hodí na polštáře, ale ty smělejší se mohou pustit i do většího projektu.

Pokud se rozhodnete šít podle mého návodu a budete s ním spokojeny, můžete se pochlubit svým výsledkem, ráda jej na těchto stránkách zveřejním.

Návod se otevře po kliknutí na obrázek (tento obrázek je z polštářku, který mám už nějakou dobu ušitý, postup šití je nafocen na jiném - i když velmi podobném - topíku).

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pro Danuli

(MoniC, 7. 6. 2008 10:15)

Danulko, Ty to zmákneš během šití nedělního oběda, jsi známá údernice :-)) Pak se nám nezapomeň pochlubit výsledkem!!! Pa. M.

skvělý návod

(Danule, 6. 6. 2008 21:17)

Návod je super, už se těším jak se do toho dám. Tak jen vybrat látečky a je to :-)). Že bych to pak sfoukla ze to jedno odpoledne???? :-D

Pro Ritu

(MoniC, 6. 6. 2008 18:26)

Ahoj Ritu, děkuju za pochvalu návodu, jsem ráda, že se Ti líbí a připadá Ti srozumitelný. Právě tak děkuju za pochvalu mých stránek, která mi přišla e-mailem. Simča je šikulínek a určitě Ti předává spoustu svých zkušeností. Já jsem moc ráda, že můžu její projekty na svých stránkách představovat :-))
Monika

Chvála

(Rita, 6. 6. 2008 12:47)

Moniko, díky za perfektní návod pro nás začátečnice. Je srozumitelný a snadno pochopitelný.Rita